Ben je benieuw hoe yoga, cacao en reiki je lichaam en geest op een positieve manier kunnen beïnvloeden? Meld je aan voor “Back to nature with Yoga and Cacao".

Back to nature with Yoga and Cacao

Tijdens deze ceremonie maak je gebruik van de kracht van Cacao, Yoga en Reiki. Je maakt op harmonieuze wijze de verbinding weer met jezelf, binnen de geborgenheid van de gemeenschap. Om verliefd te zijn op jezelf. En op een diep niveau om verbinding te maken met al wat is.

Voor iedereen die verlangt naar een diepe verbinding met zichzelf, de gemeenschap en de natuur!

Cacao  ceremonie "Voel de bloei"

De ceremonie staat deze keer in het teken van het vieren van jouw eigen bloeiproces. 


Wij gebruiken Peruaanse Cacao voor onze ceremonies.

Goed om vooraf te weten is dat de cacao volkomen veilig is en geen hallucinogene werking heeft.

Yin Yoga

Tijdens de Yin Yoga ga je het bindweefsel van je heupen en aan de binnenkant benen strekken. Om zo je lever en galblaas meridianen te activeren. De cacao ceremonie in combinatie met Reiki activeert deze meridianen nog meer en gidst je verder naar zelfliefde.


Wat is een cacao ceremonie?

Een cacao ceremonie is een ritueel waarbij je rauwe cacao bereidt tot een
medicinale drank met als intentie om in een meditatieve staat te komen. 


How does cacao grows Chuncho

Geschiedenis van cacao ceremonies

Het is een ritueel dat komt uit de
Meso-Amerikaanse culturen: de Azteken, de Maya's en Olmecas, rond het grondgebied
van Mexico, Guatemala, El Salvador, Honduras, Nicaragua en Costa Rica. Ze gebruikten de plant als medicijn tijdens cacaoceremonies. Ze noemden het het 'elixer van de goden'. Een geboren mythe stelt dat wanneer de aarde en haar mensen uit balans zijn, de 'heilige cacao' uit het regenwoud komt om de harten van de mensen te openen en deze planeet terug in evenwicht te brengen. 

Fiorella Richter Peruaanse

Het effect van cacao op je lichaam en geest

Cacao zit vol met vitamines en mineralen zoals magnesium, ijzer en calcium. Wat bijdraagt aan een ontspannend gevoel op je lichaam en geest.

Susan Biali Haas: "Dark chocolate reduces perceived stress. Particularly in women, likely do to cocoa phenols."Waar komt cacao vandaan?

Alle chocolade wordt gemaakt van cacao. De noot groeit aan de cacaoboom (Theobroma). Cacaobomen groeien vooral rond de evenaar. Doen het best de schaduw en de temperatuur tussen de 21 - 31 graden Celsius zijn.
Veel producenten van cacao zijn dan ook te vinden in West-Afrika, Zuidoost Azië en Latijns-Amerika.
Een klimaat dat niet aan deze klimatologische voorwaarden voldoet, is het voor de cacaoboom lastig om buiten tropische gebieden te groeien.

Het is een arbeidsintensief proces om cacao te laten groeien, vandaar dat wij alleen 100% slaafvrije cacao gebruiken.
Fiorella Richter is onze cacao transporteur.

Content from Youtube can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Youtube to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Ontmoet het team

Maaike van Olmen Ballet

Maaike 

Maaike geeft de Gentle heart flow.

Beweging staat centraal in het leven van Maaike. Ze brengt al een aantal jaren mensen in  contact met hun lichaam en geest met Yoga,  Reiki en Gyrotonic.  

 

Het doel in haar lessen is dat mensen zich vrij en rustig voelen in hun lichaam. Haar lessen zijn een reis door het lichaam waar beweging, ademen en rust aanbod komen. 

 

Het doel in haar lessen is dat mensen zich vrij en rustig voelen in hun lichaam. Haar lessen zijn een reis door het lichaam waar beweging, ademen en rust aanbod komen. 

 

Maaike: “Breath. The leader in my practice for Movement,  

Silence and Awareness.” 


Instagram: Maaike van Olmen

Stephanie 

Stephanie begeleidt de cacao ceremonie.

In het begin van 2020 is Stephanie in aanraking gekomen met cacao ceremonies. Dit was een tijd voor haar net als velen dat ze op zoek was naar een nieuwe balans, vanwege de impact die corona maakte op haar leven. De levensvragen: “Wat wil ik?, Wat kan ik?, Wie ben ik?”, kwamen opnieuw naar boven drijven in haar. Ze besloot haar connecties uit Zuid-Amerika te contacten en vond de Peruaanse cacao ceremonie expert Fiorella Righter. 
 
Naast cacao ceremonies geeft Stephanie Yoga op verschillende locaties in Rotterdam, waaronder: Namasté Studio en My Life aan de Maas.

Stephanie van Oorschot Mindfulness

Back to nature with Yoga and Cacao

Privé groepsessies

Boek jouw groep privé cacao ceremonie sessie bij Namasté Studio. 
Een cacao ceremonie is een toegankelijke manier om elkaar weer te (her)ontdekken. 
Wellicht merken jullie  weerstand in de groep of zijn jullie nieuwsgierig naar de plantmedicijn cacao. 

 • Minimale groepsgrootte: 4 personen
 • Minimale sessieduur: 45 minuten
 • Prijs vanaf €120,- 


Stephanie van Oorschot begeleidt jullie tijdens de ceremonie.


Mail of bel +31 6 48 33 32 16 en boek en bespreek jouw persoonlijke groep privé cacao ceremonie. 

"Breath love in, breath love out."

Ceremonie gids Stephanie van Oorschot

Schrijf je nu voor onze nieuwsbrief en krijg 10% op je eerste aankoop bij Namasté Studio!

Netherlands

Our privacy policy applies.

Sportvakantie IBIZA!


🏆 22 t/m 29 oktober 2022
🏆 Sporten, ontspannen en genieten 

Happy Fit Challenge
Infinity pool

👙 Verblijf 7 nachten in een luxe vila met infinity pool

Sauna

🏝️ Ontspan in de sauna, hangmat of ligbeddden

Vegan

🥗 Geniet van een heerlijke vega(n) maaltijden


Ga jij mee op deze onvergetelijke vakantie?


Goedkoper dan dit wordt het niet

Ja, ik ga mee!

*Na inschrijving nemen wij telefonisch contact met je op voor een kennismaking

 • NU MET EARLY BIRD KORTING 1150 ipv 1395 (geldig t/m 31-12-2021)
 • Verblijf 7 nachten in een super luxe vila
 • met infinity pool
 • iedere avond zicht op de de mooiste zonsondergang van het eiland
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Gebruik van de sauna
 • Ontbijt, lunch en avondeten, allemaal vega(n)
 • Onbeperkt water, thee, fruit en snacks
 • Alle sportactiviteiten en workshops (bootcamp, yoga, meditatie, fietstocht, wandeltocht, diverse workshops (mindset, moodboards, stilte, voeding) en een verassingsactiviteit.
 • Gebruik van matjes en accessoires voor de bootcamps & yoga

Hoe ziet je week eruit?

Laten we dit menu eens bekijken
Laten we dit menu een bekijken

Over het prachtige eiland ibiza

Ibiza

Ibiza is een Spaans eiland behorend tot de Balearen. Het is een geliefde vakantiebestemming en bekend door het nachtleven dat voortgekomen is uit de hippiecultuur. Naast super gave feesten tot diep in de nacht heeft het eiland heel veel meer te bieden. Zo is Ibiza super groen, kun je er hele mooie stranden vinden en prachtige kleine dorpjes! Ibiza is dé plek om helemaal tot jezelf te komen, verbinding te maken met wie je bent. Wij zijn helemaal verliefd en nemen jou graag mee naar dit super mooie eiland.

Balearen
Centrum Ibiza stad

Centrum

Ibiza stad is mooi gelegen tegen een heuvel, diverse historische gebouwen en een gezellige haven. De smalle en witte straten van Ibiza-stad zijn goed gevuld met restaurants, boetiekjes, winkels en kunstateliers. Ibiza-stad of ook wel Eivissa, is een levendige stad met vele voorzieningen en cultuur. Heel leuk om door de witte straatjes te slenteren en neer te ploffen op een van de leuke terrasjes.

Dalt Villa

Bovenop de heuvel is de oude wijk Dalt Villa gelegen. Dalt Villa is de oorspronkelijke stad, dat werd beschermt door de stadsmuren. Door de groei van de stad was een deel van de bewoners genoodzaakt buiten de veilige stadsmuren te gaan wonen. Doordat dit het oudste gedeelte van Eivissa is, vind je hier ook de meest historische gebouwen. Zo kan je er een paleis, archeologisch museum en kathedraal bewonderen. Maar ook het uitzicht over de rest van Ibiza-stad is zeker een bezienswaardigheid. Dalt Villa voelt als een openluchtmuseum en is misschien wel de mooiste wijk van de stad. ’s Avonds zijn de oude stadsmuren en lange trappen mooi verlicht. Dit zorgt voor een wat sprookjesachtig gevoel.

Dalt Villa

Es Vedra

Es Vedra is een klein rotsachtig eiland van de zuidwestelijke kust van het Spaanse eiland Ibiza. Het eiland, dat 413 meter hoog is, is een onderdeel van het Cala d’Hort natuurreservaat. Het eiland is onbewoond. Als gevolg van extreem hoge concentraties van metalen en mineralen die het rotseiland Es Vedra bevat, creëert het eiland een sterk magnetisch veld. Dit resulteert in ‘3de meest magnetische spot’ op de aarde. Het veld kan kompassen in de omgeving verstoren zou ook van invloed kunnen zijn op meer gevoelige personen.

Es Vedra

Natuur

Eén van de grootste attracties van Ibiza is de natuur. Ibiza is de perfecte plek voor mooie wandelingen en het ontdekken van rustgevende en verborgen parels. Vooral de grote hoeveelheid aan pijnbomen trekken de aandacht op het eiland. De Grieken noemde het dan ook het eiland van de pijnbomen. De pijnbomen vormen namelijk al 7000 jaar het landschap van Ibiza. Naast pijnbomen kan je op het eiland tijdens de vakantie genieten van spectaculaire zonsondergangen. Je kan de zon prachtig in de Middellandse Zee zien zakken. Geniet van de landbouwvelden met graan, tijm, lavendel, rozemarijn en fruitbomen. Mediterrane kruiden groeien zelfs in het wild op dit prachtige eiland.

Ibiza natuur

Cala Conta

Wanneer je het strand opkomt is direct snel duidelijk waarom dit strand zo populair is. Dankzij de prachtige uitzichten en het heerlijke water is een bezoek aan Cala Conta een speciale ervaring! Voor het strand liggen een aantal kleine eilandjes in de zee.

Het strand kent twee gebieden met zandstrand waarvan één gebied omringt is door rotsen, de andere door prachtige zandduinen. ’s Avonds kan men vanaf het strand genieten van een mooie zonsondergang

Cala Conta

Calla Bassa

Cala Bassa is de nummer 2 van mooiste stranden van Ibiza. Het is een strand op Ibiza waar iedereen kan genieten en dankzij de houten. Het strand is prachtig omringt door oude, knoestige Sabina bomen. Het strand bestaat uit een hele fijne gouden zandkorrel en de zee is zeer helder.

Cala Bassa

Maak kennis met ons team

Maudi Oerlemans

Maudi

oprichster happy Fit

Mijn naam is Maudi Oerlemans, eigenaresse van De Happy Fit Challenge, afgestudeerd Criminologe met een passie voor een gezonde en sportieve levensstijl. Ik ben van jongs af aan al bezig met sport en voeding! Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om anderen hierin te motiveren. Ik vind het geweldig om anderen te laten zien wat gezonde voeding en sport voor je kan doen. Mijn doel is om mensen samen te brengen en samen een gezonde en sportieve levensstijl aan te nemen en te behouden. Ik kijk ernaar uit om jou mee te mogen nemen op vakantie en jou een onvergetelijke tijd te bezorgen! Hopelijk ontmoeten wij elkaar snel in IBIZA!

Dit is het eerste dat mensen zien als ze je website bezoeken. Hier kun je bijvoorbeeld een slogan plaatsen die je bedrijf beschrijft.

Sophie privé kok

Sophie

Privé Kok

Ik ben Sophie, jullie privé kok tijdens deze onvergetelijke vakantie. Ik kook al jaren voor vrienden en grote groepen mensen, het is mijn passie en ik vind het dan ook heerlijk om te doen. Momenteel ben ik al druk bezig met voorbereiden zodat ik de lekkerste en gezondste gerechten voor jullie kan maken tijdens deze vakantie. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Sandra

Healing coach

Waar wij een fysiek lichaam hebben waarvoor wij zorgen heb en wij ook een energetisch lichaam. Op een liefdevolle manier zorg ik met een energy healing voor jouw energetische lichaam. Jouw energie gaat weer stromen, mogelijke blokkades worden opgeheven en je voelt je weer helemaal ontspannen na een sessie. Kom weer compleet in verbinding & gun jezelf deze ervaring.


Openingstijden

maandag: 18:00 - 22:00

dinsdag: 18:00 - 22:00

woensdag: 18:00 - 22:00

donderdag: gesloten

vrijdag: gesloten

zaterdag: 10:00 - 13:00
zondag: 10:00 - 13:00

LOCATIES

Galerie Wind
Prins Hendrikkade 124a
3071 KL Rotterdam