Bedrijfsyoga

In de huidige samenleving werken mensen gemiddeld 4 uur per dag achter een scherm en zitten we ruim 8,5 uur achter een bureau. 

Mensen bewegen te weinig met als gevolg lichamelijke en geestelijke klachten zoals schouder- en nekklachten, pijnlijke gewrichten, burn-out, bore-out en meer.

Investeer daarom in de gezondheid van jouw medewerkers. 

Yoga bevorderd

  • de concentratie en creativiteit;
  • de niveaus van de neurotransmitter GABA (betekent minder stress, angst, angst en depressie (!));
  • versterkt het immuunsysteem 
  • houdt de spieren flexibel en sterk en
  • preventie van Repetitive strain injury (RSI)


Vergoeding

Wist je dat je voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de werkkostenregeling (WKR). Je mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt de kosten voor je neutraal. Je mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

Wij bieden zowel wekelijkse lessen op locatie als workshops of trainingen. 

"The body benefits from movement, and the mind form stillness."

Sakyong Mipham

Reviews

Demi Hirschfeld

Content Creator Demi over de Yogalessen bij Galerie Wind (2021): "Stephanie neemt de tijd om de oefeningen uit te leggen en focust zich op het juist uitoefenen van de oefeningen door je houding aan te passen. Tegelijkertijd zorgt ze voor rust door haar fijne manier van lesgeven. Ze weet veel over yoga en de werking van het lichaam!"

Heiling Lu, Neuroscience Student Erasmus University: "Stephanie prepared and delivered both a yoga and meditation workshop targeted at all ages and experience levels for a well-being event at the EMC. We all had a very good impression of the company, Stephanie herself, and the different types of yoga and methods of meditation."


Georgia Ryan

Architect Georgia over de Yogalessen bij Galerie Wind (2021): "Great lesson for all yoga abilities, Stephanie is so helpful and patient as a teacher. I always enjoy the class!"

Manon Rotz

Yoga docente Manon over de Vinyasa Sessie in Ons Park (2021): "Het klinkt cliché, maar je waant je echt in een oase van rust zodra de yogales begint van Namasté Studio in Ons Park op het Noordereiland. Ons park is een herontdekte verborgen parel voor mij en de superfijne les gegeven door Stephanie van Oorschot maakt het helemaal compleet!"

Coen Kranenberg

Delftenaar Coen over de yogalessen (2018):
" Er is een perfecte balans tussen actieve, uitdagende oefeningen en het vinden van rust voor lichaam en geest. De oefeningen worden goed uitgelegd en de lessen zijn ontspannen met een vrolijke noot."

Moniek Abee, Nira Postive Coaching

Fysiotherapeute Moniek "Yoga en Vegan Lunch" bij de Culture Hub (2020):
"Ik had een drukke week achter de rug en was druk in mijn hoofd, na een tijdje merkte ik dat ik steeds meer en meer in mijn lichaam kwam en ik voelde mij ontspannen  met heerlijke lunch achteraf."

Crystle Noordereiland

Bikini ontwerper Crystle over de Vinyasa Sessie in Ons Park (2021):"Stephanie creëert vanaf het begin een positieve en veilige sfeer, en zij zorgt gedurende de les voor voldoende variatie en uitdaging in de asana’s. De sessie zorgt voor algehele ontspanning in body en mind, waarbij de connectie met de natuur en jouw ademhaling wordt opgezocht. Zeker een aanrader, voor yogaliefhebbers op alle niveaus!

Eliza Sobierajewicz

Engineer Eliza over de "Yoga & Vegan Lunch" bij de Culture Hub (2020): “Het is een geweldige manier om contacten op te doen, te bewegen en unieke locaties te ontdekken in Rotterdam.”Pascalle Winde

Triathlon liefhebber Pascalle "Yin Yoga” (2021): “Yin Yoga helpt mij om mijn lichaam in balans te brengen en de kans op blessures te verkleinen. Bij mijn training voor triathlons is de balans tussen kracht en duurtraining erg belangrijk. Yoga helpt mij om mijn spieren te stretchen, mijn core te voorzien van extra kracht en mijn gedachten leeg te maken. Een mindfulness workout dus!”